مساعدة في مشروع زبادى
النتائج 1 إلى 4 من 4

الموضوع: مساعدة في مشروع زبادى

  1. #1
    تاريخ التسجيل
    Oct 2009
    الدولة
    مصر
    المهنة
    مهندسة زراعية
    الجنس
    أنثى
    المشاركات
    6

    مساعدة في مشروع زبادى


    السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
    انا عايزة اعمل مشروع زبادى وعايزة حد يفيدنى في الموضوع ده لو سمحتم؟ وحاجة كمان ع
    ايزة اعمل جبنة في البيت بس باستخدام المنفحة يا ريت حد يقولي علي الطريقة بالظبط
    جزاكم الله كل خير

    مواضيع مشابهة:
    وعجلت اليك ربي لترضي

  2.    روابط المنتدى



  3. #2
    تاريخ التسجيل
    Aug 2008
    الدولة
    ليبيا
    المهنة
    مدير اداره مصنع
    الجنس
    ذكر
    العمر
    45
    المشاركات
    19

    مساعده لكى


    اتمنى لكى التوفبق وبنسبه لمشروعك كلمينى على تليفونى وانا هسعدك لله عز وجل حتى المعدات عندى 0102458461 الاخ اسلام


  4. #3
    تاريخ التسجيل
    May 2008
    الدولة
    مصر
    المهنة
    مهندس زراعى أستشارى خضار - محميات - الاشراف الكامل للمشروعات الزراعية- استصلاح اراضى
    الجنس
    ذكر
    العمر
    48
    المشاركات
    789

    السلام عليكم
    اخت دعاء
    المشروع دة عاوز عملى مش كلام ينكتب وخلاص وعلى فكرة هوة سهل جدا كان عندى المشروع دة فى القاهرة فى منيل الروضة ولو اى استفسار اتصال تلفونى افضل
    ونسئل اللة التوفيق للجميع

    الاستشارى الزراعى شوقى ابوعزيز 01277770866

  5. #4
    تاريخ التسجيل
    Jan 2010
    الدولة
    مصر
    المهنة
    مدير مصنع البان
    الجنس
    ذكر
    المشاركات
    177

    الأخت/دعاء
    صناعة الجبن الأبيض فى المنزل

    نجيب 5لتر لبن جاموس ونحط عليهم250جم ملح طعام ونسخن على حمام مائى مع التقليب حتى 65م وبعدين نبرد اللبن حتى45م وذلك بأزالة المياه الساخنة ووضع مياة باردة مع التقليب
    وبعدين نحط معلقة منفحة كبيرة ونقلب كويس ونسيب اللبن لمدة 3 ساعات حتى الحصول على خثرة قوية تعرفيها بوضع السكين داخ الخثرة تطلع نظيفة وتحسى انها شبه الزبادى الجامد
    بعد كده تجيبى مصفاه وتحطى عليها شاشة وتنقلى بحرص بكبشة الخثرة الى الشاشة زحلقة مش رمى
    هذى اطراف الشاشة لخروج الشرش وبعد 10ق ضمى اطراف الشاشة وعصريها بالراحة وحط عليها اى غطاء وثقل حوالى 2ك لمدة 3ساعات وشيلى الغطاء والثقل وسبيها كمان 5 ساعات وحلى الشاشة وقطعى الجبن مكعبات وبالهنا والشفا واحفظيها فى الثلاجة ولو عايزة تحطى عليها شرش لطول التخزين شوية حطى لها شرش 10% ملح

    صناعة الزبادى


    كل المعدات من عند اشرف سيف امام كوبرى 6 اكتوبر فى رمسيس اول ش الجلاء
    الحضان وتنك التسخين بالبوتجاز وممكن يعمل لك تعبئة يدوية
    ولو عايزة حاجة احدث كلمينى 0101644326 م/محمد الهوارى